Почитатели подкрепят Антония Маркова в конкурса на Avonvoices, тя е екзалтирана от запознанството си с Ищар

 

Когато в „Шоуто на Слави”  чух песента на Ищар за Евкалиптовата гора, нещо в мен се преобърна. Казах си, че това е моята песен. Направиха ми аранжимент и песента ми донесе много първи награди и гранд от конкурси, сподели българската поп певица Антония Маркова пред сайта. Вокалистката се запозна лично с Ищар на Античния театър в началото на седмицата. Израелската красавица и българският глас разменят своите координати, информира Антония. Тя е подарила на световната певица диск със свое изпълнение на „Horshat hai caliptus’’.

Ищар беше много впечатлена и откликна на моите намерения, каза още Антония Маркова. Нашето момиче нашумя като Българската Ищар на Мюзик Айдъл 1, когато популярната песен прозвуча за първи път с гласа на български изпълнител, припомнят почитателите на Антония.

Поп певицата пловдивчанка включва в мечтите си възможността да изпее заедно с Ищар любимата си песен. Сега Антония продължава в световния конкурс на Avonvoices. Всички, които желаят да я подкрепят, може да гласуват на сайтаwww.avonvoices.com. Антония е един от фаворитите в този конкурс. Тя се представя с песен от репертоара на Уитни Хюстън – „Greatest love of all”. Нека Пловдив обедини сили и да подкрепим Антония Маркова, или Вулканът от глас, красота и нежност,  в един световен форум , който може да я отведе на мегасцената, призовават почитателите на певицата.

Leave a Reply