Шопинг, аранжимент на трапезата и наздраве!

Следобедната разходка на www.kupih.com екипа мина в шопинг и поздравителни разговори. Днес думата шопинг има силна употреба в ежедневния ни език, а  у тийнейджърите е като марка на езиковата им стратегия. Шопингът е хубаво нещо и създава силни усещания. Сега приказката е за новогодишния шопинг – символен, с повече очаквания, с по-развито въображение. Новогодишният шопинг е шопинг за трапезата, но и шопинг на стила за празничната вечер.

На празничната трапеза има естетика и вложени умения, има заряд и кристално настроение. Домашната традиция е наложила баницата с късмети, на трапезата стопанинът ще сложи и от домашните напитки – приготвени по родова рецепта. В рецептурната енциклопедия на стария родов майстор мезетата стават вкусни и предразполагащи към наздравици. За стопанката остават тънкостите в изкуството на салатите, а там тя знае как да вложи кулинарна технология, за да постигне вкуса на привличането…

С благослов край трапезата и трапезни пожелания сред благословите ще посрещнем и 2012. От нашия екип ви желаем здраве и многострастно настроение! Наздраве, приятели на думите и читатели на www.kupih.com!

Leave a Reply