Чико: Убинов се откроява със специфична философия за живота!

Categories Новини
0

Той винаги се откроява с една специфична философия по отношение на всички неща в живота, каза лаконично пред www.kupih.com легендата на „Ботев” Динко Дерменджиев за Георги Убинов. Приятелството между двамата е дълголетно. Много точен човек е, истински приятел. Никога няма да те подведе в нещо или да те излъже. Помага на много хора. Има отворено сърце – като всички с по-различно мислене в живота. Той гледа под друг ъгъл – това го прави голям, добър и по-добър, продължи Чико в описанието си на Убинов. Двамата девет години пазят пространство в съблекалнята – шкафчетата им са едно до друго. Преди няколко години Георги Убинов е и архитектът на 65-годишния юбилей на блестящия нападател на „Ботев” от 60-те и 70-те.

Картините  говорят за него и ме връщат във футболните години, анализира атмосферата в творбите на Георги Убинов легендата Дерменджиев. Той е убеден, че  футболните способности на Убинов са преминали и в таланта му да пише и рисува, а ерудицията му е природна. Да е жив и здрав дълги години и да твори, пожела Чико на приятеля си.

Идва и темата за очакванията от „Ботев”. Майсторът на финта и гола Динко Дерменджиев е оптимист, че в близките две-три години „Ботев” ще бъда такъв, какъвто е бил – с шампионски титли и купи. Аргументите са в стратегиите на новото ръководство, във финансовата стабилност и мащабното решаване на проблемите със стадионите и базите.

 

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg

Leave a Reply