Мъри Стоилов: Надявам се да донесем радост на нашите привърженици!

Отборът е готов да изиграе мача на добро ниво. Имаме проблеми с контузени футболисти, които до последно ще опитваме да възстановим. Ако не успеем, няма да рискуваме здравето им. Наясно сме с важността на мача и сме длъжни да донесем радост на всички, които обичат „Ботев”. Нядявам се да се получи един истински празник, в който на терена да тържествува футболът, заявява преди срещата с „Левски” наставникът на „канарчетата” Станимир Стоилов, цитиран от клубния сайт.

Много е хубаво, че има такъв интерес към мача, защото футболът все пак е за хората. Надявам се да донесем радост на нашите привърженици. Апелирам ги да покрепят отбора. Искам да знаят, че футболистите ще дадат всичко от себе си. Направим ли го, можем да спечелим мача, казва още Мъри Стоилов на днешната пресконференция.

Той иска от футболистите си увереност, самочувствие и повече агресия. Станимир Стоилов е убеден, че това ще помогне на тима да печели повече топки и да бъде по-опасен. Искам много повече от това, което видяхме в първия мач, добавя треньорът на „Ботев” Пд.

Leave a Reply