Брацигово аплодира Атанас Пашев, стратегът Занев доволен от приза

Селекционерът на „канарчетата”  Иван Занев каза след награждаването, че е приятно изненадан от спечеления приз. Ветераните на „Ботев” участват традиционно в турнира, а стратегът Занев е наясно, че битката е сериозна и класирането на първо място идва след последователни действия на терена.

Не очаквах да станем първи, но във футбола става всичко, заяви селекционерът на „Ботев”. Иван Занев (вдясно на снимката) подчерта, че е наблюдавал спокойно двубоите, а и футболният му опит е достатъчен в напрегнати срещи. Гледам да не задълбавам тръпката, конкретизира Занев, който през зимата на юбилейната изложба за стогодишнината на „Ботев” в Историческия музей сподели как се  увеличава футболната му тръпка. Селекционерът на „канарчетата” ветерани сега разграничи тръпката от юбилейни празненства и по време на мачовете. Всичко, свързано с „Ботев” ,ми прави удоволствие. Гордея се с „Ботев” и футболистите, лаконичен бе Иван Занев.

Той и капитанът на „канарчетата” ветерани Атанас Пашев (вляво на снимката) размениха думи на радост от постигнатия успех. Пашев излезе да получи приза си за играч на турнира под аплодисментите на публиката, която скандираше имено му неколкократно и докато нападателят припомняше за футболните си възможности. Бързоногото крило на „Ботев” от осемдесетте отново убеди, че познава капризите на топката и може да я контролира по своя специфичен начин. Атанас Пашев раздаде няколко забележителни паса и направи трудни за отразяване удари, които бяха близо до влитанен на топката в противниковата мрежа.

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg

Leave a Reply