Мъри: Направихме отличен мач в перфектна атмосфера, трябваше да победим

Със смесени чувства съм. Тъжни сме, защото направихме отличен мач и ни липсваше само голът. Като играеш по този начин, трябва да побеждаваш! Нашият отбор се справи много добре през целия мач, владееше инициативата и търсеше гола, но вратата на „Локомотив” се оказа като омагьосана за нас. Поздравяваме „Локомотив” за битката, коментира на пресконференцията наставникът на „канарчетата” Станимир Стоилов след хикса в дербито.

Направихме доста интересни неща. Отборът игра добре – това, което аз искам. Няма спад. Днес имаше коренна промяна от мача с ЦСКА, не успяхме да реализираме положенията. Трябва по-голямо самочувствие и по-голяма концентрация в завършващия удар. Не можахме да спечелим мач, в който превъзхождахме тотално, продължи Мъри в отговори на журналистически въпроси.

Той каза, че е нормално да има понижаване на настроението след загубата от ЦСКА и хикса днес, но това е само за един ден. От утре трябва да с мисли за следващия мач, анализира треньорът на „Ботев” и обясни пропуските в дербито със съвкупност от фактори. Имаше и напрежение, и голямо желание във футболистите да реализират. Може би и малко по-голямо спокойствие трябва в завършващия удар. Нашите футболисти,които имаха положения, са класни, но днес не беше техният ден.

Перфектна атмосфера, перфектни фенове. От нас се искаше да вкараме гол, обобщи Мъри Стоилов.

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg

Leave a Reply