Днес: Георги Убинов – Графа прави интелектуално ревю в “Хеликон”

С „Принципите ДОС и ДОЖ” излиза пред публика тази вечер от 18.00 часа в книжарница „Хеликон” футболната легенда на Ботев, майстор на четката и изследващ писател Георги Убинов. „Принципите ДОС и ДОЖ” са преведени и на английски. Автор на превода е Ганка Коева.

Георги Убинов прави интелектуални рейдове из философско-антропологични теми, превърнали се в базисни понятия за човешкото присътвие и човешката комуникация . Убинов разсъждава, обобщава и коментира със средствата на привличаща анализаторския инстинкт стилистика. В книгата си той е спортно динамичен, художнически комбинативен и тълкувателски синтезиран, подсказват „Принципите ДОС и ДОЖ”.

Забележителен интелектуалец, Георги Убинов проявява интегративно своя талант. Убинов е изявен футболист на „Ботев” Пд,  реализатор (вкарал е най-бързия хеттрик), балкански шампион с тима на „канарчетата”, треньор, дипломиран икономист, художник с няколко самостоятелни изложби и автор на текстове из античната история, философията и антропологията.

Сцената е в „Хеликон”, а Георги Убинов, известен и като Графа,  е подготвил своето творческо ревю за публиката, разбра www.kupih.com от близки до изпълнителя.

 

 

Leave a Reply